Съдържание

11-ти Международен панаир на изобретателите в Близкия изток

Кувейтският научен клуб (Kuwait Science Club, KSC) в сътрудничество с Международна изложба за изобретения – Женева организира 11-ти Международен панаир на изобретателите в Близкия изток, който ще се проведе в периода 27 януари 2019 г. - 30 януари 2019 г. в Кувейт. Събитието е под патронажа на Негово Височество Емира на Кувейт Шейх Сабах ал-Ахмад ал-Джабер Ал-Сабах.

Международният панаир на изобретателите в Близкия изток (IIFME) има утвърдена традиция. Първото събитие по тази инициатива се проведе през 2007 г. и оттогава IIFME не престава да се развива. Днес IIFME е една от най-големите специализирани изложби за изобретатели в Близкия изток и се счита за втория по значимост тематичен панаир в света.

Постиженията на 10-ия Международен панаир на иновациите в Близкия изток (IIFME 10) са доказателство за значимостта на събитието. По време на четирите дни панаирът беше посетен от повече от 15 000 души, което ясно показва международния интерес към събитието.

Тазгодишното издание на IIFME ще се фокусира върху последните нововъведения и технологии в следните области - механични и промишлени инструменти, информатика, гражданско строителство, електроника, земеделие и градинарство, методи на преподаване, авиация, моторни превозни средства, алтернативна енергия и медицина.

11-ти Международен панаир на изобретателите в Близкия изток ще предостави платформа и възможност за изобретателите и иноваторите от арабския свят да се срещнат със своите колеги и потенциални партньори от други страни, както и с потенциални инвеститори, с които да осъществят иновационни проекти и да комерсиализират технологични, процесни и продуктови иновации с потенциален глобален положителен ефект.

За повече информация и регистрация за участие: https://www.iifme.com

Странична лента